چگونه به یک رهبر موفق تبدیل شویم ؟

رهبر موفق

کسب موفقیت در کسب و کار، تنها منحصر به خلق ایده های ناب و داشتن شایستگی های حرفه ای نیست. بلکه آنچه که به افزایش موفقیت در کسب و کار می انجامد، حضور افرادی شایسته و مناسب است.

برقراری تعامل و ارتباط خوب با دیگران، مستلزم تبدیل شدن به مدیر و یا رهبر حرفه ای است.

حال، برای اینکه یک رهبر موفق بتواند در اداره مجموعه خویش به بهترین شکل عمل نماید و کاملا حرفه ای و متبحرانه فعالیت نماید، رعایت موارد مطروحه در ذیل حصول و پیشبرد

اهدافش را تسریع می نماید :

 

تلاش و کوشش مستمر و پایدار

یک رهبر موفق، از سخت کوشی نباید هراسی داشته باشد و به عبارتی سخت کوشی کلید اصلی موفقیت یک رهبر است.

رهبر موفق، نباید پروژه های خود را در میانه ی راه ناتمام بگذارد، چرا که این رویه نه تنها به منتفع شدن وی کمکی نخواهد کرد. بلکه ضررهای بزرگی را هم برای خویش و هم برای مجموعه تحت کنترل و رهبری وی به دنبال خواهد داشت. “تسلیم نشدن”

عبارتی است که برای این گروه از طبقه اجتماعی مدام باید تکرار شود.

 

انتخاب کارمندانی شایسته و لایق (رهبر موفق)

تلاش برای انتخاب کارمندانی شایسته، یکی از عمده فعالیت های رهبران است. رهبران، علاوه بر اینکه باید در انتخاب کارمندانی شایسته دقت و حساسیت خاصی داشته باشند بلکه در نگه داشتن این چنین نیروهایی هم تمام سعی و تلاش خویش را باید به کار ببرند و از چنین کارمندان و یا نیروهایی، به عنوان بخش اصلی از دارایی های خویش نام ببرند.

 

هم راستا بودن در دو خط رهبری و شاگردی

یک رهبر موفق است که علاوه بر حفظ شان و مقام رهبری خویش و اعمال این درجه از قدرت خویش بر کارکنان، بتواند در مواقع لزوم به عنوان یک شاگرد به یادگیری و آموزش هم بپردازد.

 

تواضع را سر لوحه ی کار خویش قرار دادن (رهبر موفق)

رهبری که با تواضع و مهربانی، بتواند موجبات پیروی کارکنان خویش را که توام با رضایت و خوشحالی است. فراهم نماید، به پیشبرد اهداف خویش کمک می نماید.

 

کنار گذاشتن افراد منفی و بدبین

ممکن است در هر کسب و کار و یا حرفه ای، افرادی حضور داشته باشند که مانع پیشرفت در انجام کار و فعالیت های آن مجموعه باشند. در چنین مواقعی یک رهبر موفق ، از ادامه فعالیت این گونه کارکنانی که اصلاح پذیر هم نیستند، باید خودداری کند.

 

گاهی وقت ها، پذیرش شکست به موفقیت های بیش تر کمک می کند

قطعا، هیچ کسب و کار و یا فعالیتی را نمی توانید نام ببرید که حداقل یک بار، با شکست مواجه نشده باشد. این شکست ها و حتی مطالعه ی شکست های دیگران، فرصتی مناسب برای رشد و تعالی، خواهد بود.

رهبران موفق، آنانی هستند که با یک بار شکست نه تنها از میدان خارج نشدند، بلکه مصمم تر، به ادامه ی راه اندیشیده اند.

 

 

پیروی از یک مدل و سبک خاص (رهبر موفق)

بی شک، فعالیت سازمان ها با لحاظ قرار دادن تفاوت در اهدافشان، مختلف است.

از این رو، هر سازمان سبک رهبری خاصه ی خویش را دارد. سبک هر رهبری باید به گونه ای باشد که مختص وی باشد. که به واسطه ی آن، به بالندگی وی منتهی گردد.

همان طور که نیما کیمیایی – مدیر گروه مشاورین کسب و کار پریمیوم –در یکی از جلسات دوره عالی مدیران پریمیوم،عنوان کردند: ” هر رهبر باید از سبک خاصی برخوردار باشد که به بالندگی و افزایش ارزش وی منجر گردد.”

 

ایستا نبودن، از ویژگی مهم رهبر موفق است 

رهبران، باید به همراه رشد فعالیت ها و به تبع آن رشد مجموعه شان، افق های مجموعه و یا سازمان شان را هم توسعه و ارتقاء دهند. و به عبارتی بهتر، رهبری موفق است که تنها به اهدافی که از قبل از شروع فعالیتش، می اندیشیده است اکتفا و بسنده نکند. بلکه به طور موازی با رشد فعالیت هایش، به رشد اهدافش هم بیاندیشد.

جهت بهره وری از مطالب مفیدتر و پربازده تر، مقالات این سایت را دنبال کنید.